Dog Welcome
В "Dogswelcome" предлагаме професионални грижи за удобството и сигурността на Вашите домашни любимци. При нас те ще получат много лично внимание и топло отношение в познатата им обстановка на домашен уют.
 
big-sq
Добре Дошли
Хотелът ни се намира в месност Боровец на десет километра от централната част на Варна.Разполагаме с голям двор, в който кучетата имат възможност да се разхождат и играят на воля. В близост се намира красива борова гора, което предоставя още една възможност за вълнуващи разходки с нашите клиенти. При нас любимците Ви няма да бъдат затворени в клетки. Те ще бъдат настанени самостоятелно или с други кучета в чисти, приветливи и просторни стаи с постелка за всяко куче.По-малките ни гости често се разполагат и на нашия етаж,където се радват на постоянното ни внимание.
Хранене:
Предлагаме гранулирана храна най-висок клас. Но винаги обсъждаме със собственика хранителния режим и предпочитанията на кучето и стриктно се придържаме към изискванията му.
Dogs Welcome - Хотел за кучета
DogsWelcome - Хотел за кучета и друго домашни любимци
В ’Dogswelcome? предлагаме професионални грижи за удобството и сигурността на Вашите домашни любимци. При нас те ще получат много лично внимание и топло отношение в познатата им обстановка на домашен уют.
DogsWelcome - Хотел за кучета и друго домашни любимци
Хотелът ни се намира в месност Боровец на десет километра от централната част на Варна.Разполагаме с голям двор, в който кучетата имат възможност да се разхождат и играят на воля. В близост се намира красива борова гора, което предоставя още една възможност за вълнуващи разходки с нашите клиенти.
DogsWelcome Ви предлага хотел за кучета - професионални грижи за домашните любимци